Aanbod nieuwe scooters

 

(Vermelde prijzen zijn inclusief btw. Geen extra kosten en volledig rijklaar)

 

AANBOD GTS SCOOTERS

GTS Scooters – trendy in design en technisch up-to-date aan de nieuwe Euro-4-norm. Met minder C0-2-uitstoot  beter voor het milieu zoals vanaf 2018 vereist in Europa.

Wij geven 1 jaar fabrieksgarantie tot maximum 6000km, hierbij krijgt u van GTS 3 jaar garantie op het motorblok met maximum 15000km.

 

Euro 4 scooters (conform met de nieuwe europese milieunormen).

 

GTS VICI de sportieve scooter in het assortiment. De Vici heeft een eigentijds modern uiterlijk en is voorzien van hoogwaardige CST-banden, USB-aansluiting, handschoenen vak, sportieve wielen met rode bies en het zadel is voorzien van een rood stiksel.

Kleuren: mat sangria red, mat granite

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1149€

 

 

GTS PIEMONTE de “kleine” retro scooter in het assortiment. Nog nooit is er een scooter op de markt geweest waarbij je gemakkelijk met de voeten aan de grond kon komen. Buddyseat met rugsteun, USB aansluiting en duo voetsteunen.

Kleuren: naturel sand, mat midnight blue, mat granite

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1249€

 

 

GTS BRAVO de moderne retro scooter met extra bagage/helm ruimte onder de buddyseat. Voorzien van LED richting aanwijzers en LED achterlicht en een stevige bagagedrager. Door het lage zwaartepunt is de Bravo een zeer comfortabele scooter om mee te rijden.

Kleuren: mat carbon black, concrete grey

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1499€

 

 

GTS TOSCANA DYNAMIC de scooter is standaard voorzien van een afsluitbaar handschoenenkastje, opklapbare bagagedrager, LED achterlicht en inklapbare duo-steps voor de  passagier. De treeplank is in de kleur van de scooter mee gespoten.

Kleuren: mat british green, mat granite, mat carbon black

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1499€

 

 

GTS TOSCANA EXCLUSIVE het uiterlijk heeft alle (chromen) details van Toscana Dynamic. Uiteraard is de scooter voorzien van een afsluitbaar handschoenenkastje, opklapbaar bagagedrager, LED achterlicht en inklapbare duo-steps voor de passagier. Helemaal compleet wordt het model door de luxe dubbele buddyseat en het retro lage windscherm.

Kleuren: venice beach, mat midnight blue

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1599€

 

 

GTS BELLAVISTA uitermate comfortabel en luxe scooter  in het  assortiment ,die met zijn moderne look  in combinatie met LED verlichting een eigentijdse uitstraling heeft . Is voorzien van een digitaal dashboard, comfortabele 12 inch wielen, running daylight, LED-kniplichten, LED-achterlichten en USB-aansluiting in het handschoenen vak. Aan jou de keuze tussen glimmende chromen of stoere zwarte accenten.

Kleuren: mat gravel grey, mat midnight blue, concrete grey, mat carbon black

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1699€

 

 

AANBOD BTC SCOOTERS

BTC / AGM zijn de Nederlandse scootermerken die intussen al meer dan 10 jaar actief zijn op zowel de nationale als internationale scootermarkt. Wij bieden u een breed scala modellen, voor ieder wat wils!

Deze scooters zijn hun tijd ver vooruit omdat ze nu al voldoen aan de strengste nieuwe emissie-eisen. Wij leveren deze scooters daarom uitsluitend met moderne 4-takt motoren.

Wij staan voor betaalbare scooters die voldoen aan onze en de Europese kwaliteitseisen.

Wij geven standaard 3 jaar motorgarantie ( max. 12000km) op alle BTC en AGM scooters!

Euro 4 scooters ( conform met de nieuwe europese milieunormen).

 

50cc modellen:

 


De BTC city E4 is een kleine stadsscooter en ideaal voor woon -werkverkeer! Naast de praktische voordelen, biedt deze BTC ook een zeer groot economisch voordeel namelijk de prijs!

Kleuren: zwart, wit, mat bruin

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1099€

 

De BTC old classic E4 is Klassiek, compact, stil, zuinig en betaalbaar. Een retro scooter voor iedereen een echte allemansvriend met zijn lage gewicht kan iedereen er mee uit de voeten.

Kleuren: créme, zwart/wit, mat bruin

Uitvoering: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1199€

 

 

De BTC streetline E4 is goedkoop in de aanschaf en ideaal voor woon- werkverkeer en de dagelijkse boodschap! Praktisch en voordelig.

Kleuren: mat grijs, champagne, donker blauw, créme wit, zwart

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1249€

 

 

De BTC grand retro old E4 is een hippe scooter biedt naast zijn zeer geslaagde uiterlijk ook uitstekende rijeigenschappen en heeft een hoog rijcomfort. Deze BTC is ook ideaal voor twee personen. Standaard voorzien van een rugsteun zodat de duopassagier net zoveel kan genieten als de bestuurder.

Kleuren: crème wit, zwart, mat bruin, donker blauw

Uitvoering: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1349€

 

 

De BTC riva II E4 is een compleet nieuwe en klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne 4-takt techniek. Chique en modern komen in deze scooter perfect samen.

Kleuren: créme wit, zwart, rood, mat grijs, donker blauw

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1349€

 

 

De BTC riva I E4 is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne techniek. De Riva is standaard voorzien van een klapbagagedrager achter. Daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar voor deze populaire retroscooter.

Kleuren: zwart, mat blauw, titanium, choco bruin, donker blauw, crème wit, champagne, mat grijs,

Uitvoering:25km/u of 45km/u

Prijs: 1449€

 

De BTC riva sport E4 is het sportieve broertje van de Riva I en mixt retro met sportieve looks.

Kleuren: mat blauw, jeans blauw, mat grijs, mat bruin, rood, zwart, donker blauw

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1499€

 

 

De BTC cruise is zoals de naam al doet vermoeden dé ideale stadscruiser! Niet alleen oogt de Cruise modern, ook technisch is hij helemaal bij de tijd.

Kleuren: zwart, champagne

Uitvoering: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1499€

 

 

 

De BTC legend E4 is met zijn unieke design is deze scooter de opvolger van de `Grande Retro` modellen. De scooter is standaard uitgerust met rubberen strips op voetplaat, unieke tellers met bol geslepen glas, speciale carterkapbescherming en aluminium 10 inch velgen.

Kleuren: mat bruin, mat grijs, zwart, rood

Uitvoering: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1499€

 

 

De BTC GT2 E4. Liefhebbers van chroom kunnen hun hart ophalen bij de GT2 uitvoering van de Grande Retro. Zijn chromen front en ronde richtingaanwijzers met chromen rand maken van deze BTC een echte Grande Turismo 2.0.

Kleuren: zwart/wit, donker blauw, mat grijs

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1499€

 

 

De BTC r8 E4 heeft een zeer sportieve uitstraling. Zijn vormgeving is helemaal van deze tijd en dat geldt zeker ook voor zijn techniek.

Kleuren: zwart, mat grijs/bordeaux, wit

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1599€

 

 

De BTC riva luxury E4 is een luxe uitvoering van de Riva. Deze is voorzien van vele extra’s zoals white-wall banden, een exclusieve kleurstelling, een valbeugelset, een usb-aansluiting, een luxe duozit zadel, een sportief windscherm en ALU voetplaten!

Kleuren: mat jeansblauw

Uitvoering: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1699€.

 

Electrische modellen:

 

De BTC trendy r wie nog twijfelt over een elektrische scooter heeft deze nog niet gezien… Deze moderne, stijlvolle en sportieve scooter is de ideale stadsscooter, mede door de handige uitneembare accu’s. Met li-ion batterij.

Kleuren: Zwart

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 2495€

 

 

125cc modellen:

 

De BTC insetto 125cc. De BTC Insetto is een totaal nieuwe toevoeging aan onze groeiende 125cc catalogus. De Insetto is een robuuste motorscooter met een fantastische wegligging.

Kleuren: Oranje, grijs, donker blauw

Uitvoering: 125cc

Prijs: 2299€

 

 

 

De Hanway Black caferacer 125cc. Is een rasechte Cafe Racer met sportievere look. Euro 4 norm.

Kleuren: Zwart, britain green, bordeaux

Uitvoering: 125cc

Prijs: 2599€