Aanbod nieuwe scooters

BTC / AGM zijn de Nederlandse scootermerken die intussen al meer dan 10 jaar actief zijn op zowel de nationale als internationale scootermarkt. Wij bieden u een breed scala modellen, voor ieder wat wils!

Deze scooters zijn hun tijd ver vooruit omdat ze nu al voldoen aan de strengste nieuwe emissie-eisen. Wij leveren deze scooters daarom uitsluitend met moderne 4-takt motoren.

Wij staan voor betaalbare scooters die voldoen aan onze en de Europese kwaliteitseisen.

Wij geven standaard 3 jaar motorgarantie op alle BTC en AGM scooters!

(Vermelde prijzen zijn inclusief btw. Geen extra kosten en volledig rijklaar)

 

NIEUW EURO 4!!

De BTC insetto 125cc. De BTC Insetto is een totaal nieuwe toevoeging aan onze groeiende 125cc catalogus. De Insetto is een robuuste motorscooter met een fantastische wegligging.

Kleuren: Oranje, grijs, donker blauw

Uitvoering: 125cc

Prijs: 2299€

 

NIEUW EURO 4!!

De Hanway Black caferacer 125cc. Is een rasechte Cafe Racer met sportievere look. Euro 4 norm.

Kleuren: Zwart, britain green, bordeaux

Uitvoering: 125cc

Prijs: 2599€

 

NIEUWE ELEKTRISCHE SCOOTER!!

De BTC trendy r wie nog twijfelt over een elektrische scooter heeft deze nog niet gezien… Deze moderne, stijlvolle en sportieve scooter is de ideale stadsscooter, mede door de handige uitneembare accu’s. Met li-ion batterij.

Kleuren: Zwart

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 2495€

 

De BTC city is een kleine stadsscooter en ideaal voor woon -werkverkeer! Naast de praktische voordelen, biedt deze BTC ook een zeer groot economisch voordeel namelijk de prijs!

Kleuren: wit, zwart,mat bruin.

Uitvoering: 25km/u of 45km/u

Prijs: 974€

 

 

De BTC streetline praktisch en voordelig! Hij is goedkoop in de aanschaf en ideaal voor woon- werkverkeer en de dagelijkse boodschap!

Kleuren: zwart, wit, champagne, donker blauw, rood, mat zwart.

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1074€

 

 

De BTC milano. Zijn compacte afmetingen en klassieke lijnen maken deze scooter de ideale retro-stadscooter. Verkrijgbaar in 3 chique kleuren en verschillende uitvoeringen.

Kleuren: zwart, crème wit, donker blauw

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1074€

 

 

De BTC Riva I is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne techniek. De Riva is standaard voorzien van een klapbagagedrager achter.

Kleuren: zwart, donker blauw, mat grijs, champagne, mat bruin, mat blauw, choco bruin, mat goud, rood, wit

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1274€

 

 

De BTC Riva II is een compleet nieuwe en klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne 4-takt techniek. Chique en modern komen in deze scooter perfect samen.

Kleuren: zwart, wit, mat zwart, rood, donker blauw

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1174€

 

 

 

De BTC R8 heeft net als zijn sportieve broertjes een zeer sportieve uitstraling. Zijn vormgeving is helemaal van deze tijd en dat geldt zeker ook voor zijn techniek.

Kleuren: rood/grijs, wit

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1324€

 

 

De BTC Riva I Sport is het sportieve broertje van de Riva I en mixt retro met sportieve looks. Leverbaar in vele kleuren en zowel in glans als matte tinten.

Kleuren: zwart, donker blauw, mat grijs, champagne, mat bruin, mat blauw, choco bruin, mat goud, rood

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1324€  (TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD 1274€  TOT 31-12-2017)

 

 

De BTC Bellagio is een echte retro scooter. Daarnaast heeft deze BTC een paar zeer praktische eigenschappen zoals een smal stuur en een dubbele achterschokbreker zodat deze BTC een volwaardige tweezitter is.

Kleuren: zwart, wit, choco bruin

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1324€

 

 

De BTC CEO 50 met aluminium spaakvelgen en daaromheen whitewall banden past perfect bij de retro lijnen van deze scooter. Technisch is deze scooter helemaal bij de tijd; een 4-takt motor, led verlichting en een digitaal dashboard.

Kleuren: zwart, mat grijs, champagne, mat bruin

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1424€

 

De BTC riva luxury. Deze luxe uitvoering van de Riva is voorzien van vele extra’s zoals white-wall banden, een exclusieve kleurstelling, een valbeugelset, een usb-aansluiting, een luxe duozit zadel, een sportief windscherm en ALU voetplaten!

Kleuren: mat jeansblauw

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1524€

 

De BTC roma. Onmiskenbare nostalgie, fraaie lijnen , klassieke uitstraling maar natuurlijk wel gemaakt volgens de moderne technologieën. Dus een schijfrem voor, een zuinige en stille 4-taktmotor en moderne LED verlichting.

Kleuren: zwart, crème wit, aquablauw

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1524€

 

 

De Trevis is voorzien van een 16 inch voor- en 14 inch achterwiel met voor/achter schijfrem. De Trevis is uitgerust met een 3V 4T watergekoeld motorblok met vele voordelen: loopt rustiger, loopt zuiniger, heeft meer koppel en is onderhoudsvriendelijk.

Kleuren: zwart, wit, antraciet

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1574€

 

De BTC ceo 200. De aluminium spaakvelgen passen perfect bij de retro lijnen van deze scooter. Technisch is deze scooter helemaal bij de tijd; een 4-takt motor, led verlichting en een digitaal dashboard.

Kleuren: zwart, wit

Uitvoeringen: 200cc

Prijs: 1699€

 

 

De BTC old classic. Klassiek, compact, stil, zuinig en betaalbaar. Door zijn compacte afmetingen is hij een echte allemansvriend en met zijn lage gewicht kan iedereen er mee uit de voeten.

Kleuren: zwart, créme wit, zwart/wit, donker blauw, mat bruin

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1179€

 

 

De BTC old classic luxe. Een retro scooter voor iedereen. Door zijn compacte afmetingen is hij een echte allemansvriend en met zijn lage gewicht kan iedereen er mee uit de voeten.

Kleuren: zwart/wit, mat bruin

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1054€

 

 

De BTC grand retro old. Deze hippe scooter biedt naast zijn zeer geslaagde uiterlijk ook uitstekende rijeigenschappen en heeft een hoog rijcomfort. Standaard voorzien van een rugsteun zodat de duopassagier net zoveel kan genieten als de bestuurder.

Kleuren: zwart, wit, donker blauw, mat bruin

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u (ook leverbaar in 125cc voor 1599€)

Prijs: 1174€

 

De BTC grand retro old luxe. Deze hippe scooter biedt naast zijn zeer geslaagde uiterlijk ook uitstekende rijeigenschappen en heeft een hoog rijcomfort. Deze BTC is ook ideaal voor twee personen.

Kleuren: zwart/wit

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1224€

 

 

De BTC grand retro new luxe. Deze hippe scooter biedt naast zijn zeer geslaagde uiterlijk ook uitstekende rijeigenschappen en heeft een hoog rijcomfort. Deze BTC is ook ideaal voor twee personen en heeft standaard een rugsteun voor de duopassagier.

Kleuren: champagne/ crème

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1254€

 

De BTC legend. De scooter is standaard uitgerust met rubberen strips op voetplaat, unieke tellers met bol geslepen glas, speciale carterkapbescherming en aluminium 10 inch velgen.

Kleuren: zwart, wit, mat grijs, rood

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1300€

 

 

De BTC grand retro gt2.Liefhebbers van chroom kunnen hun hart ophalen bij de GT2 uitvoering van de Grande Retro. Zijn chromen front en ronde richtingaanwijzers met chromen rand maken van deze BTC een echte Grande Turismo 2.0.

Kleuren: zwart, wit, mat grijs, zwart/wit, donker blauw, mat bruin

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1324€

 

 

De  hanway 50cc caferacer. Combineert het heden met het verleden. Het klassieke design van toen is de trend van vandaag. De RAW50 is voorzien van een ultrazuinige 4-takt krachtbron met vier versnellingen.

Kleuren: mat zwart, metalic groen, zwart, zwart/bordeaux

Uitvoeringen: 45km/u

Prijs: 1524€

 

 

 

De BTC e-riva. De klassieke scooter is er tegenwoordig ook in de elektrische variant. is standaard voorzien van een klapbagagedrager achter. Motor 3000w.

Kleuren: mat grijs

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1599€

 


 

De AGM Star50 Pimpstyle scooter is compact en door zijn 10 inch wielen prettig te besturen.

Kleuren: crème/grijs, crème/groen, crème/terra, rood/wit

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 1279€

 

 

De AGM Tourer50 scooter is met zijn16 inch wielen niet alleen om lekker mee te toeren, maar ook zeer geschikt voor woon- werkverkeer.

Kleuren: wit, zwart

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs:  2129€

 

 

De AGM Devil 50cc schakelbrommer is het diabolische broertje van de rebelse Caferacer50. Met 18 inch wielen en matzwarte kleur een lust voor het oog.

Kleuren: mat zwart

Uitvoering: 45km/u

Prijs: 2229€

 

 

De Scomadi Turismo Leggera is uniek in zijn soort. Zijn klassieke lijnen blijven je bij. Sportief door zijn high tech features en klassiek vanwege zijn vorm.

Kleuren: grijs , zwart, wit, wit/rood, oranje, rood

Uitvoeringen: 25km/u of 45km/u

Prijs: 2099€ ( ook in 125cc 3099€)

 

 

De Motrac Urban M6 is een sportieve stadsbrommer en is voor vele toepassingen geschikt met een perfecte afwerking. Stap op en ga. 2 jaar garantie of 12000km.

Kleuren: grijs

Uitvoeringen: 45km/u

Prijs: 2299€

 

 

De IMF Ptio is van Franse makelaardij. Een scooter die niet voor iedereen is weggelegd vanwege zijn uitgesproken uitstraling.

Het frame, de aluminium platen, hij valt meteen op. 2 jaar garantie of 12000km.

Kleuren: wit/aluminium

Uitvoeringen: 45km/u

Prijs: 1695€